.

.

.

.

WELLNESS AKATEMIA - MUUT PALVELUT

Räätälöity ruokavalio, sisältää erityisruokavaliot 70 € sis. alv.

Räätälöity ruokavalio suunnitellaan juuri sinun tämän hetkisiin toiveisiin ja tavoitteisiisi nähden sopivaksi. Tämä on täysin valmis ja helposti seurattava ruokavalio, jossa on kaikki mietitty sinua varten valmiiksi. Ohjelma toimitetaan sinulle PDF-muodossa.

Räätälöity treeniohjelma kotiin tai kuntosalille 70 € sis. alv.

Räätälöity treeniohjelma suunnitellaan juuri sinun tämän hetkisiin tavoitteisiisi nähden sopivaksi. Saat muutoksen ja selkeät tulokset intensiivisen ohjelman avulla. Treeniohjelma sisältää tarkat ohjeet siihen miten ja kuinka paljon sinun pitää treenata. Ohjelma toimitetaan sinulle PDF-muodossa.

Räätälöity ohjaustunti kuntosalilla tai Facebook Livessä 60€/tunti sis. alv.

Räätälöity yksilövalmennus ohjaustunti suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan tarpeisiin nähden sopivaksi. Ohjaustunnilla on mahdollista opetella valmentajan johdolla tekniikoita läpi tai saada omiin treeneihin lisäpotkua jaksamaan sen viimeisenkin toiston. Ohjaustunti on mahdollista toteuttaa asiakkaan valitsemalla kuntosalilla Turun alueella tai Facebook Live-videon välityksellä kameran kanssa. 

Räätälöity ryhmäliikunta ohjaustunti asiakkaan tiloissa tai Facebook Livessä 60€/tunti sis. alv.

Räätälöity ryhmäliikunta ohjaustunti suunnitellaan ja toteutetaan asiakasryhmän tarpeisiin ja tasoon nähden sopivaksi. Tunti on mahdollista toteuttaa asiakkaan valitsemassa tilassa Turun alueella tai Facebook Live-videon välityksellä.