.

.

.

.

KUKA ON LINDA EIVOLA?

Moikka, olen Linda ja olen 27-vuotias urheilija, äiti, auktorisoitu valmentaja ja terveysalan ammattihenkilö.

Elämäntapamuutosvalmennuksen parissa olen toiminut vuodesta 2016 lähtien sekä työskennellyt perusterveydenhuollossa mm. diabetesta, verenpainetautia, korkeaa kolesterolia sekä muita pitkäaikaissairauksia sairastavien asiakkaiden kanssa.

Näiden vuosien aikana olen myös itse kahlannut läpi suuren elämäntapamuutoksen, kokenut raskauden ja sen tuomat haasteet liikkumisen suhteen sekä auttanut useita asiakkaitani aloittamaan oman muutostarinansa löytäen oikeanlaisen balanssin mielekkään liikunnan, ravinnon ja palautumisen suhteen.

Käytännössä pysyviä tuloksia syntyy kun oivallat uutta elämäntapamuutoksesta, elämäntilanteeseen tehdään säännöllisiä katsauksia ja arvioidaan ajatuksia, tunteita sekä tekoja.

Koen, että omakohtainen elämäntapamuutokseni auttaa minua ymmärtämään paremmin asiakkaitani ja antamaan perspektiiviä, jotka ovat samojen asioiden ja mietteiden äärellä.

Valmentajana olen tarkka ja jämäkkä, mutta empaattinen. Valmennan jokaista asiakastani yksilönä. Kuuntelen ja kuulen. En rajaa liiaksi asiakasta vaan ohjaan ja opastan oikeaan suuntaan. Valmennuksessani varaudu siihen, että ruokin itseutuntoasi ja omaa minäkuvaasi positiiviseen suuntaan.